Ландшафтен дизайн и архитектура, градини, басейни, пътеки и алеи

Ландшафтен дизайн и архитектура е услуга, предлагана от архитект с опит в дизайн и архитектура за паркове, дворове и около разнообразни сгради с различно предназначение. Това включва паркове, цветни градини с разнообразни цветя, басейни, пътеки и алеи, фонтани и други водни архитектурни елементи, декоративни камъни и елементи (със или без осветление), озеленяване, тревни площи с декоративна цел, тревни площи за интензивно натоварване и спорт (за да има къде да играят децата), изграждане на спортни площадки, детски площадки и др.

Ландшафтният дизайн и архитектура е изкуство, в което има неограничен брой възможни варианти и в което могат да се използват наличните архитектурни елементи в съседните имоти. Могат да се създават уникални и спиращи дъха ефекти, т.нар. WOW-ефекти!

Когато имате гости и ви посетят във вашият дом, офис сграда или хотел, може да се каже, че по ландшафтния дизайн ще ви посрещнат! Нещо повече – в над 90% от случаите ще започнете вашия разговор на тази тема и след това ще я продължите с планувания разговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *