Частично проектиране на елементи от един проект – архитектура, екстериор и фасада, интериор и дизайн

Частично проектиране на отделни елементи от един проект – архитектура, екстериор (отвън) и дизайн, интериор (отвътре) е услуга, която дава възможност да изпълним само конкретни елементи от цялостната работа по инвестиционен проект. Напр. само екстериорна архитектура – фасада, проекти за разпределение (и преустройство) във вече съществуващи сгради, интериорен дизайн и дизайн на мебели, камини и битов кът, огради на имота, навеси, градински беседки в двора, басейни и сауни, барбекюта, пещ за печене (за пици, зеленчуци и др.) и много други.

Цената на частичното проектиране на конкретни елементи се договаря напълно индивидуално за всяко изискване и зависи най-вече от нужните умения и опит, и нужното време за проектиране и изготвяне на проекта. Ако имате конкретни изисквания – свържете се с нас да обсъдим дали можем да сме от полза.

Понякога се случва да поискате обратното – ние да изпълним всички дейности по инвестиционния проект, с изключение на няколко конкретни дейности, за които имате избран проектант и строител, на когото имате доверие и имате конкретна уговорка. Това може както да спести пари, така и да бъде в тежест, т.е. да направи проекта по-скъп. За да получите ценова оферта, важно е да заявите тези изисквания преди да се започне работа по проекта, за да се договорят всички дейности и цени навреме.

Фасада

Фасадата е външният вид и архитектурата на вашата къща, вила или сграда. Може да се каже, че по нейния вид ще направите първото впечатление, освен ако нямате наистина красив ландшафтен дизайн. Ето защо за корпоративни клиенти, понякога се изработват няколко идеи за фасада, които се обсъждат и се избира един вариант за проектиране.

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн е вътрешния вид на къща, вила или сграда. Когато става дума за офис, изискванията са напълно индивидуални и свързани на първо място с функционалната част, след което идват и изискванията за естетичен и изтънчен дизайн, в зависимост от дейността на фирмата. Повече за интериорния дизайн можете да прочетете от съответната архитектурна услуга – Интериорен дизайн, мебели по поръчка и цени.

Други елементи

Както вече казахме, нуждите на всеки клиент са уникални, чувството и усещането за красота – също, така че каквито изисквания имате наум, премислете ги поне още веднъж и се свържете с нас, за да обсъдим идеята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *